pirmdiena, 2018. gada 19. novembris

Rudens rokdarbu bingo/2018 - 3 /Herbsthandarbeitsbingo/2018 - 3

Nākamajos trīs bingo spēles lauciņos var ievilkt krustiņus, parādot šādus darbus:
- kaut ko darīt ar papīru - no katalogiem un reklāmas žurnāliem veidoju aploksnes, kas noder manam citam hobijam - vēstuļu rakstīšanai, kad man rokās nonāk šādi noderīgi materiāli, izmantoju tos krāsainākām aploksnēm,
- kaut ko reciklēt vai izmantot vēlreiz - kataloga un reklāmas žurnālu izmantošana aplokšņu gatavošanai,
- rokdarboties sveču gaismā - tās nav vienkārši iedegtas svecītes, bet gan 11.novembra svecītes, kuru liesmiņas mirgoja manā logā, pieminot Latvijas brīvības cīnītājus.
Die nächsten drei Kreuzchen kann ich ankreuzen und folgende Handarbeiten zeigen:
- etwas mit Papier machen - aus Werbungszeitschriften habe ich die Briefumschläge gebastelt, die ich für mein anderes Hobby brauche - fürs Briefeschrieben, wenn mir in die Hände solche passende Materialien kommen, verwerte ich sie für farbige Briefumschläge,
- etwas recyclen oder wiederverwenden - das Recyclen von Werbungszeitschriften für die Briefumschläge,
- im Kerzenschein handarbeiten - die sind nicht einfache Teelichter, aber die Kerzenlichter im 11.November, deren Lichter in meinem Fenster leuchteten im Andenken von Freiheitskämpfer Lettlands (am 11.November werden in Lettland die Freiheitskämpfer geehrt, und die Tradition ist die Lichter im Fenster zu stellen).






4 komentāri:

Anda teica...

Superīga ideja. Ko pasts par to saka? :) Vai tad, ja ir labi redzama adrese un pastmarka, tad viss ok?

RitaGri teica...

Ideju pārņēmu no savām vēstuļdraudzenēm, kas šādās aploksnēs man sūtīja vēstules. Domāju, ka galvenais - labi salasāma adrese. Bet vēl jāievēro tas, lai labi turētos līmējuma vietas, tāpēc drošībai vēl izmantoju kādu skoča strēmeli, un papīrs nevar būt pārāk plāns, plāno lapu katalogi nederēs. No kļūdām esmu arī mācījusies.

Rita teica...

Eine gute Idee mit Papierbasteln!

oaija teica...

Atbilde Andai Esmu no Ritas un citām vēstuļu draudzenēm saņēmusu vēstules šādās aploksnēs. Adrese parasti tiek rakstīta uz balta papīra un pēc tam uzlīmēta. Galvenais, lai sūtījums ir pareizi apmaksāts un redzams adresāts.