otrdiena, 2016. gada 2. februāris

Mūsu mazākajam ģimenes putniņam/ Für unser kleinste Familievögelchen

Mūsu mazākais ģimenes putniņš drīz jau svinēs savu 1 jubileju, brašāk soļos. Un līdz dzimšanas dienas bildei man arī tik pat ilgs laiks sanāca. Iesākusi esmu, ir savas problēmas, bet šuju. Lai šeit nebūtu klusums, iepostēju 1/8 daļu no izšūtā. Pēc neizšuvējas, bet mākslas apguvējas ieteikuma putniem šūšu tikai ēnu līnijas, bet ne visu kontūru. Ko sakāt jūs?
Unser kleinste Familievögelchen wird bald sein erstes Jubiläum feinern und stramm gehen. Und bis zum Geburtstagsbild hatte ich auch ebenso lange Zeit(die irgendwie sehr schnell verlief). Ich habe mit der Arbeit begonnen, obwohl es einige Probleme gibt, aber ich sticke aus. Damit hier keine Stille herrsche, habe ich ein 1/8 vom Ausgestickten hier gepostet. Nach dem Rat einer Nichtausstickerin, aber Kunststudentin sticke ich nur die Schatten, aber nicht alle Konturen der Vögel. Was sagt ihr darüber?

5 komentāri:

Manja A. teica...

Ohjaa, der Frühling grüßt... Schön wäre es! ;-)
Tolle Stickerei!
glG, Manja

Rita teica...

Es sieht sooo schön aus, passend zu einem kleinen Singvogel in eurer Familie!

Die Konturen sehen so gut aus, ich weiss nicht, wie viel du noch sticken willst.

ceita teica...

Pašlaik izskatās ļoti jauki, ar kontūrām es vadītos pēc izjūtām, ai, pilnīgi sailgojos pēc pavasara...

Hela teica...

Mīlīgs izšuvums sanāk. Saprotu jauno mākslinieci, tomēr es izšūtu visas kontūras kā paredzēts shēmā.

RitaGri teica...

@ Hela
Paldies!
Viena no problēmām it tā, ka man nav shēmas.(Oriģinālo pasūtīt diemžēl jau bija par vēlu.) Neskaidra krāsaina ir, kontūras var it kā puslīdz redzēt. Bet par kontūrām es padomāšu, jo fona lapiņām to nav, bet putniņiem tomēr vajadzētu. Vēl jau ir ko šūt, paskatīšos...