piektdiena, 2011. gada 25. marts

Sniegpulksteņu laiks/ Die Schneeglöckchenzeit

Sniegs atkāpjas, un dienasgaismu ir ieraudzījuši sniegpulkstenīši. Tie ir atraduši vietu uz pāris grāmatzīmēm, kas bija neliels dāvanas pielikums divām pavasara jubilārēm. Motīvi no kāda sena žurnāla "Lena". Ar pirmo grāmatzīmi vēlos piedalīties Formula rukodeliya izsludinātajā konkursā "Pavasaris nāk".
С первой закладкой участвую в конкурсе "Весна идёт" на блоге Formula rukodeliya.
Der Schnee geht langsam weg, und das Tageslicht haben die Schneeglöckchen erblickt. Sie haben auch den Platz auf ein paar Lesezeichen gefunden, das eine kleine Beilage zu Geschenken an zwei Frühlingsgeburtstagskinder war.
 ..ar sniegpulksteņiem pavasaris zvana.. mit Schneeglöckchen lautet der Frühling..
Vāciņi kartēm(kredītkartēm vai veikalu atlaižu kartēm u.c.)ar marta motīvu, ko izveidojusi Sylvia. Jubilāres vārds ir saistīts ar mazo laimes nesēju kukainīti. Ar filcu darbojos pirmo reizi, skaistāk šķiet būtu bijis ar audumu, bet īsti piemērota nebija un šausmīgi grūti bija apsēsties pie šujmašīnas.
Die Kartentasche mit Märzmotiv von Sylvia. Der Name des Geburttagskindes ist mit dem kleinen Glücksbringerkäferchen verbunden, die Verkleinerungform vom Namen Māra - Mārīte - Marienkäferchen. Mit Filz habe ich zum ersten mal gearbeitet, vielleicht  wäre mit Stoff schöner gewesen, aber es gab keinen passenden und es war sehr schwer an die Nähmaschine sich zu setzen.

4 komentāri:

Lavendelhaus teica...

Wunderschöne Stickerei.
Bianca

Katerina teica...

Очень красиво)!

ievinch teica...

ļoti mīļi sniegpulstenīši :)

Olga Montvid teica...

Сколько разнообразных работ!

Спасибо за участие в конкурсе "Весна идет" от Формула Рукоделия.