svētdiena, 2011. gada 23. oktobris

Rudens roze.../ Die Herbstrose...


Man tā kārojās uztamborēt rozītes, ko rādīja Inese, un esmu vēl redzējusi citur. Pirmā - raibā sanāca izplaukusi, nākošās centos šūt kopā tā, lai veidojas kā pumpurs, bet laikam vēl jāpiestrādā.
Ich möchte so sehr die Röschen häkeln, die Inese zeigte, und ich habe auch anders gesehen. Die erste  - bunte gelang verblüht, die nächsten versuchte ich so zusammennähen, damit sie als Knospen mehr sind, aber ich muss vielleicht noch einmal versuchen.
***

Bez izšūšanas  es arī nevarēju iztikt. Biju nolēmusi izšūt apsveikuma kartiņu kolēģei, bet šķita nav laika, labāk nopirkšu, bet tā kā uz pastu netiku, priekšpēdējās divās dienās ņēmu un izšuvu. Un kolēģe teica tā, ja viņai būtu uzdāvināta pirktā kartiņa ar šo skaitli, viņa īpaši nepriecātos, bet šādi - viņai patīk. Man tad arī prieks!
Ohne  Aussticken konnte ich auch nicht. Ich habe beschlossen eine Karte für meine Kollegin sticken, aber mir scheinte, dass es keine Zeit gibt, besser werde ich kaufen, da ich zur Post nicht gehen konnte, in vorletzten zwei Tagen habe ich doch ausgestickt. Und die Kollegin hat gesagt, wenn sie so eine gekaufte Karte mit 35 bekommen hätte, wurde ihr sie nicht so gefallen, aber so gefällt sie ihr sehr. Dann freue ich darüber!

7 komentāri:

Queen Of The Armchair aka Dzintra Stitcheries teica...

Ritu ... rozes ir ļoti skaista krāsa!

Inese teica...

Re ka Tev pavisam savādāka sanāk... Interesanti, ka no uztīšanas ciešuma sanāk ir pumpuriņš, i izplaucis ziedinš :)
Kartiņa noteikti mīļāka, ja dāvinātājs to pats darinājis, tā ka Tavai kolēģītei taisnība - par tādu dāvanu ir liels prieks...

Inese teica...

... es taču biju pārliecināta, ka esmu Tavos sekotājos, bet neatrodu sevi. Tūliņ labojos :)))

Diāna teica...

Burvīgs blogs, un man ļoti patīk, ka Tu raksti arī vāciski! Man ļoti patīk vācu valoda, un te nu ir iespēja apgūt jaunus vārdus.

Irēna teica...

jauki ziediņi!

Anonīms teica...

Mir gefallen deinen Rosen sehr gut.
Die hast du prima gehäkelt.
lg
Angie
:-)

Sarkanā Biete teica...

Nu par šādi noformētu dzimšanas dienas apsveikumu es arī priecātos savos... gados, un arī 50, 60 utt gados:):) Skaisti!
Man, nezin kādēļ, tevis rakstītais komentārs bija ielicies pie spama. Kļūdu laboju, viss ir kārtībā:)