otrdiena, 2011. gada 12. jūlijs

AMC/ATC apmaiņa/ Tausch

Nu arī manā īpašumā ir Ingrid šūtā AMC kartiņa. Vienmēr viņas blogā priecājos par tām, gribējās arī aplūkot tuvāk un izpētīt, kā tās top, tāpēc uzdrošinājos apmaiņai piedāvāt savu ATC kartiņu, no pagaidām vienīgās sērijas, ko esmu pagatavojusi. Ingrid piekrita. Kā jums patīk? Burvīga, vai ne?!
In meinem Besitz ist nun die AMC von Ingrid. Immer habe ich in ihrem Blog sie bewundert, ich mochte sie näher betrachten und erforschen, wie sie entstanden sind, deshalb habe ich gewagt für den Tausch eine meiner ATC vorschlagen. Ingrid stimmte zu. Wie gefällt euch? Wunderschön, nicht wahr?!
Bet kartiņa arī smaržoja, jo vēstulē bija arī maisīņš pildīts ar Ingrid šīs vasaras lavandas ražu.
Liels paldies, Ingrid!
Aber die AMC duftete auch, weil im Brief war von Ingrid gefüllter  Beutel mit Lavander aus der Ernte dieses Sommers- Vielen lieben Dank, Ingrid!
P.S. Man vēl ir viena ATC (2.vai 3.)kartiņa, ko varētu apmainīt...
P.S. Ich habe noch eine ATC (2. oder 3.), die ich tauschen könnte...

3 komentāri:

Kunzfrau teica...

Eine tolle AMC! Ist das Ingrid auf dem Bild?

Gruß Marion

ceita teica...

Kartiņa pasakaina!Un ar smaržu!!! Neesmu pagaidām kartiņu lietās iedziļinājusies, tādēļ nesaprotu, ko nozīmē tie burti AMC un ATC?

RitaGri teica...

@Marion
Ich weiß nicht, ob das Ingrid ist, muss sie fragen!
@ceita
ATC - Artist trading Card mākslinieku apmaiņas kartiņas, lai reklamētu sevi un savus salonus, tas tā vēsturiski, bet googlē var palasīties sīkāk.
Par AMC man jāpameklē pašai, saprotu, ka tās ir šūtas kartiņas, bet ATC var būt visās iespējamās tehnikās, jaievēro tikai izmēri. Savukārt, šī saņemtā ir parastas kartiņas izmērā.